Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Evlerde, maslahatyerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve palas biçimde yangın alanlarını vazgeçme etmesi ciğerin kullanılmakta olan önemli konstrüksiyonlar arasındadır.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları kabilinden değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin yerı silsile, yangın bapları ekseriyetle özel şümul ve kapı menteşeleri üzere sair yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını sistemli kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek bileğerlidir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısı acil çıkış dâhilin kullanılacaksa o devir lazım koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış cereyan etmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA Yangın Çıkış Kapısı 80 standartı, EN ve CE standartları baz alınabilir bunun haricinde büyüklükçe yayınlanan yönetmeliklere yaraşır olmalıdır.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında hayat ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca faik ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yanüne selim panik pas kolu bulunmasıdır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı ekseriyetle 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın intizamlı testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müteallik muayene geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın bapsı Adana alım satıminiz derunin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Report this wiki page